Leer zelf vertellen

Ik ben mijn carrière ooit begonnen aan de lerarenopleiding. Ik heb een passie voor lesgeven. Ik houd van een persoonlijke aanpak, gemixt met vleugje humor, een hele berg enthousiasme. In de cursussen combineer ik theorie en praktijk, waarin de nadruk ligt op de praktijk. 

Vertelweekend
Al verschillende jaren geef ik de cursus Verhalen Vertellen in kleine groepjes. Sinds dit jaar doe ik dit in een heel bijzondere vorm in samenwerking met kerken: een vertelweekend! Tijdens dit weekend leren zes deelnemers in één weekend verhalen vertellen, op zondagavond treden ze in de avonddienst op met hun verhaal rond het Bijbelboek Exodus. In het vertelweekend komen eeuwenoude verhalen heel dichtbij en komt de Bijbel tot leven. 
Ook een vertelweekend organiseren in jouw kerk? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Let op: ik geef dit vertelweekend maximaal twee keer per jaar 🙂 dus wacht niet te lang met reageren!

Vertelweekend Informatie voor Kerken
Vertelweekend Programma
Vertelweekend Uitnodiging Deelnemers

Individuele coaching of regie.
Moet je een presentatie geven, maar geen idee hoe het aan te pakken? Ik help je met de voorbereiding en laat je zien hoe je het publiek op het puntje van hun stoel laat zitten. Tijdens individuele coach-sessies help ik je verder met al je vragen. Hiervoor gebruik ik oefeningen uit de cursus Verhalen Vertellen die ik toepas op jouw situatie. Aan het einde van de coaching sessies ontvang je een certificaat. Laat me weten hoe ik jou het beste kan helpen!

P. S. Bedrijven vergoeden deze coaching sessies regelmatig en je kunt ze gebruiken voor scholing. Vraag het dus vooral na bij jouw bedrijf!


Een certificaat voor een zakenman die  het individuele coachingstraject volgde