Leer zelf vertellen

Ik ben mijn carrière ooit begonnen aan de lerarenopleiding. Ik heb een passie voor lesgeven. Ik houd van een persoonlijke aanpak, gemixt met vleugje humor, een hele berg enthousiasme. In de cursussen combineer ik theorie en praktijk, waarin de nadruk ligt op de praktijk. Er zijn verschillende cursusmogelijkheden, zowel voor particulieren als organisaties.

Cursus verhalen vertellen.
Altijd al een mooi verhaal willen vertellen bij het kampvuur, het plezier vinden van spreken voor een groep of gewoon eens iets nieuws proberen? Bij deze cursus leer je in vijf avonden de theorie en oefen je met de praktijk van het verhalen vertellen. Al verschillende jaren geef ik de cursus Verhalen Vertellen in groepjes van 8 personen. Je leert in de cursus over:
–  Verhaalstructuur
–  Beeldend vertellen
– Personages en Perspectief
– Redigeren en regisseren
– Presentatie

Dit jaar vindt de cursus waarschijnlijk voor het eerst plaats binnen één groot vertelweekend met aansluitend een voorstelling, waarin ook de deelnemers mogen meedoen. Later komt hierover meer informatie beschikbaar, maar waarschijnlijk gaat het ergens in de lente van 2019 plaatsvinden. Voor meer informatie of vragen: stuur gerust een mailtje naar melanievandepeut@live.nl

Individuele coaching of regie.
Moet je een presentatie geven, maar geen idee hoe het aan te pakken? Ik help je met de voorbereiding en laat je zien hoe je het publiek op het puntje van hun stoel laat zitten. Tijdens individuele coach-sessies help ik je verder met al je vragen. Hiervoor gebruik ik oefeningen uit de cursus Verhalen Vertellen die ik toepas op jouw situatie. Aan het einde van de coaching sessies ontvang je een certificaat. Laat me weten hoe ik jou het beste kan helpen!

P. S. Bedrijven vergoeden deze coaching sessies regelmatig en je kunt ze gebruiken voor scholing. Vraag het dus vooral na bij jouw bedrijf!


Een certificaat voor een zakenman die begin het individuele coachingstraject volgde